VÅRE TJENESTER

For eventuelle spørsmål, forslag til avtale eller annet, så ta kontakt.

Totalentreprenør

Totalentreprenør

JPA Entreprenør har lang og bred erfaring innenfor byggebransjen. Vi loser ditt byggeprosjekt igjennom fra start til mål. Om prosjektet er stort eller lite kan du stole på oss at avtalt oppdrag alltid blir levert i tide og til avtalt pris.
Underentrepriser

Underentrepriser

Trenger du hjelp til byggesøknad? Eller ønsker du å få en arkitekt til å tegne opp et nytt byggeprosjekt? Vi har samarbeid med gode leverandører av tjenester innenfor de fleste områder. La oss hjelpe deg med prosjektet ditt fra A til Å.
Byggprosjekter

Byggprosjekter

Stort eller lite. Høyt eller lavt? Hus eller garasje? Enebolig, tomannsbolig eller låve? JPA Entreprenør hjelper deg med ditt byggeprosjekt. Vi har faglærte snekkere / tømrere, samt byggmester i vårt firma. Det er din trygghet ved å velge oss som din leverandør.

Samspillskontrakt

Samspillskontrakt

Trenger du en entrepriseadvokat?. JPA Entreprenør kan bistå håndverkere og byggmestere. Vårt firma har bred og lang kompetanse i alle rettsdisipliner. Vi hjelper deg med alle papirer og tillatelser som er nødvendig i prosjektet ditt. Kontakt oss i dag for mer informasjon rundt dette.

Utbedring av skader

Utbedring av skader

Oppdaget sprekker i mur eller byggverk? Fått store skader etter flom, brann o.l? La vårt firma påta seg oppdraget med å hjelpe deg med rehabiliteringen og fikse ditt skadeomfang. Kontakt oss for mer informasjon rundt dette.

Totalentreprenør

Totalentreprenør – Light

Har du et mindre oppdrag du trenger hjelp til? F.eks graving av grøft, drenering, eller planering av gårdsplass / parkeringsplass? Vi har maskinpark og samarbeidspartnere på det du trenger. Om oppdraget er av liten karakter, så hjelper vi i JPA Entreprenør deg uansett.

Nybygg

Nybygg

Går du med en drøm om å bygge drømmehuset, eller er det et annet byggeprosjekt du vil ha utført? Vi tar oss av hele jobben med ditt bygg fra start til mål, og sørger for at alle moderne standarder følges til punkt og prikke. Ring oss i dag for å begynne på ditt byggeprosjekt.

Hytte

Hytter

Har du funnet den perfekte plassen for din nye familiehytte? Det er godt å ha et sted å dra til vekk fra hverdagens mas og tjas. Kontakt oss så bygger vi hytta di. Vi har lang erfaring med hyttebygging og sørger for at den bygges etter alle dine ønsker og behov. 

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle